WAT DOEN WIJ

Corporate Events

Er staat een feest op de agenda! U wilt niets aan het toeval overlaten en een sfeer creëren die past bij de gelegenheid, uw organisatie en gasten. Espressivo ondersteunt op het gebied van beleving, entertainment en licht- en geluidstechniek.

Wat moet u zich hierbij voorstellen? Laat ons de feestelijke setting of ruimte uitwerken in 3D-visuals. De juiste audio(visuele) middelen kiezen die zorgen voor een ultieme beleving. En samen met u het entertainment samenstellen, zodat uw feest een ware happening wordt. Alles kan, maar als u reeds vergevorderde ideeën heeft en ons enkel voor technische support wilt inschakelen; eveneens uitstekend! We laten hoe dan ook niets aan het toeval over en zelfs de kleinste details krijgen alle aandacht. Kortom, onze expertise en ervaring staan tot uw beschikking.

Presentaties

U lanceert een nieuw product, houdt een kick-off sessie, personeels- of relatiedag. Een presentatie staat of valt alles met de sfeer die u neerzet en de kwaliteit van de ondersteunende techniek. Pak het goed aan en uw presentatie staat als een huis! 

Van audiovisuele ondersteuning tijdens presentaties tot verrassende introducties met beeld- en geluideffecten, jingles of voice-overs tot een feilloze invulling van de licht- en geluidstechniek: met Espressivo heeft u alles tot uw beschikking wat u nodig heeft. Onze nagenoeg onzichtbare, faciliterende rol is een belangrijke kracht. Alle aandacht moet immers naar u en uw dienst of product gaan. Na het zakelijke deel van de bijeenkomst nog ontspannen borrelen of feesten? Natuurlijk staan we voor u klaar met entertainment van topniveau.

Publieksevenementen

Een publieksevenement wilt u natuurlijk tot in de puntjes voorbereiden. Een generale repetitie is er niet, dus alles moet in één keer goed gaan. Wanneer u een beroep doet op Espressivo, laat u niets aan het toeval over.

Samen met u bespreken we het evenement en uw wensen. Desgewenst maken we een 3D-tekening van het evenement. We zorgen niet alleen voor de audiovisuele ondersteuning tijdens het evenement, maar ook voor een exclusieve uitstraling van het entertainment. Zo bent u verzekerd van een sfeervol evenement met allure.

Standbouw

Op een externe locatie moet u op een beperkte oppervlakte laten zien wat u in huis heeft. Dat kan een behoorlijk puzzel zijn. Pak het vooruitstrevend aan door sfeer te combineren met techniek. Zo ontstaat beleving! Espressivo neemt u alle zorgen uit handen. Van conceptontwikkeling en 3D-visualisatie tot technische invulling en bouw en afbouw op locatie. U kunt zich focussen op uw eigen kracht: het uitdragen van uw boodschap.

Interactie met de beurs- of eventbezoeker is cruciaal. Vandaar dat audiovisuele middelen vrijwel altijd deel uitmaken van de beursstands die wij ontwikkelen. Vertel ons over de doelen die u zich heeft gesteld en de manier waarop u zich wilt onderscheiden. Wij gaan vervolgens aan het werk en presenteren u een 3D-visualisatie. Na uw akkoord start de bouw van de stand, desgewenst in nauw overleg met uw reclamebureau. Eenmaal gereed staan we klaar om de stand voor elke beurs op en af te bouwen en daar waar nodig aan te passen aan de specifieke (technische) eisen van de locatie.

Verhuur

Voor zakelijke relaties, particulieren en collega-bedrijven bestaat de mogelijkheid om audiovisuele apparatuur te huren. Organiseert u een evenement en heeft u zelf de technische knowhow om de apparatuur te installeren en af te stellen, neem dan contact op voor de verschillende mogelijkheden en tarieven. Vanzelfsprekend krijgt u bij afhaling of bezorging van de apparatuur desgewenst een beknopte uitleg van onze medewerkers.

Installatie

Op uw eigen locatie wilt u een vaste licht- of geluidsinstallatie. Laat u adviseren door Espressivo en kies voor de apparatuur die in prestatie en design precies aansluit op uw wensen.

Voor bedrijven, horecagelegenheden en particulieren verzorgt Espressivo installaties en onderhoud van audiovisuele systemen. Misschien is uw horecabedrijf toe aan een nieuwe geluidsinstallatie? Of wilt u een directiekantoor of presentatieruimte voorzien van optimale presentatie middelen? Ook wanneer u thuis de beste beleving in licht en geluid creëren, voorzien wij u graag van een deskundig advies. Desgewenst visualiseren wij voorafgaand aan de installatie alle plannen aan de hand van 3D-impressies. Het eindresultaat is een oogverblindende installatie.