VIDEOMAPPING

VIDEOMAPPING

Wat is videomapping en hoe kunt u videomapping inzetten voor uw bedrijf?

Met videomapping verandert Espressivo een gebouw, oppervlakte of object in bewegend beeld, met behulp van videoprojectie. De uitstraling van het object verandert ter plekke dankzij videomapping. Verpak uw boodschap op creatieve wijze en laat de projectiebeelden uw verhaal vertellen. Videomapping brengt objecten (van klein tot groot) tot leven!

Videomapping: een lichtspektakel op uw gebouw of object
Nauwkeurigheid is bij videomapping van groot belang, omdat de ondergrond onderdeel wordt van de projectie. Daarom werkt Espressivo alleen met hoogwaardige apparatuur en programma’s van topniveau waardoor precisie gegarandeerd is. Technische kwaliteiten en creativiteit ontmoeten elkaar in het beeldspektakel op uw gebouw of object.

Videoprojectie is geschikt voor binnen en buiten
Niet alleen de gevel van een gebouw is een perfecte ondergrond voor de projectietechniek, ook muren, vloeren en plafonds zijn geschikt voor videomapping. Wij projecteren de videobeelden zowel binnen als buiten, waardoor het beeld aan een select gezelschap, of aan een breed publiek getoond kan worden.

Hoe kunt u videomapping gebruiken?
Videomapping wordt steeds vaker ingezet. Onder meer bij de opening van een gebouw, de presentatie van een project of lancering van een product. De Winter Efteling zet videomapping in om illusies op de gevels van een aantal attracties te creëren, maar ook bij de opening van de flagshipstore van H&M in Amsterdam is videomapping gebruikt. Voor Levens Cooking & Baking heeft Espressivo videomapping succesvol ingezet om via een beursstand de functionaliteiten van een horeca-oven te demonstreren.

Videomapping op uw gebouw of object?
Wilt u ook uw evenement of gebouw spectaculair openen? Wilt u uw klanten trakteren op bewegend beeld waar nog lang over wordt nagepraat? Neem contact op met Espressivo voor meer informatie of een offerte op maat.

Neem contact op
Bekijk project